Haugtun er en hyggelig og intim ramme rundt kurs og andre tilstelninger. Haugtuns kulturverksted arrangerer kurs og events innenfor rammen av kunst og kultur.

Her er ideelt for grupper på mellom 10 og 30 personer. Pensjonatet har overnattingsplass til 25, fordelt på 11 rom. Vi har også overnattingsplasser i tre av de andre byggene på gården. Spisesalen har plass til maksimalt 35, derfor er øvre antall deltakere satt til det. Minimums antall deltakere er 10.


I pensjonatet kan dere benytte peisestua og grønnstua til hygge og sosiale samlinger. Vi har nystemt piano og ved til å fyre i peisen. Posthuset er vårt kurslokale. Det ligger rett oppå haugen utenfor pensjonatet, og der finnes projektor, lerret, lydanlegg samt bord og klappstoler til 50 personer. Dersom man vil leie posthuset i tillegg, kan vi tilby det til kr 2240,- inkl mva (2000 eks mva) for hele kursperioden.

For grupper som skal overnatte og få servert måltider her, har vi to ulike alternativer, hhv kurspakke 1 og kurspakke 2. I begge kurspakkene inngår ( i løpet av 24 timer) frokost, mellom-måltid, lunsj, middag og kveldsmat. Dvs at hvis første måltid ved ankomst er middag, så blir siste måltid før avreise lunsj.

Innholdet i, og valgmulighetene til retter innenfor de to kurspakkene er litt ulikt. Se beskrivelsene av kurspakke-innholdet i det følgende.

Til alle måltider serveres vann, kaffe og te.

Det er mulig å bestille ekstra  mellom-måltider, snacks mv til gruppen som helhet. Dette gjøres i så fall før oppholdet starter. Ekstra munngodt av dette slaget kan ses etter beskrivelsen av kurspakkene.

Utover det som inngår i kurspakkene, vil det være mulig for enkeltpersoner å få kjøpt et  utvalg alkoholfri drikke samt  øl og vin. Underveis vil det også være mulig for enkeltpersoner å få kjøpt enkel bakst og noe snacks utenom det som inngår i kurspakken.

Grupper er også velkommen til å besøke Haugtun for en dag, ettermiddag eller kveld. Ta i så fall kontakt for tilbud.

Priser

BOOK NÅ
No items found.
Designed by Horn Media 2018